Psicologia infantil a domicili

Pàgina d'inici » Qui sóc

Qui sóc

IMG-20130323-WA0011

El meu nom és Judit. Sóc mare de dues nenes, psicòloga  i infermera.

Després de molts anys de formació, pràctica i experiència professional i d’estar en contacte amb moltes famílies he pogut copsar de primera mà quines són les principals preocupacions i dificultats dels pares. El fet de ser mare també m’ha ensenyat que com a pares tenim una responsabilitat molt gran cap als nostres fills i que estem sempre buscant maneres de fer-ho millor. 

Amb aquest blog m’agradaria ajudar-vos a vosaltres: pares, educadors i qualsevol persona interessada i en contacte amb el món infantil. Gent que vol aprendre i millorar cada dia en la seva principal tasca, educar els nens i nenes. Us ofereixo informació útil i pràctica pel vostre dia a dia. Perquè podem aprendre a treure el millor de nosaltres mateixos i de la nostra família.

D’altra banda, també ofereixo solucions per aquelles famílies que es troben amb dificultats més grans en la criança dels fills. Temperaments més difícils, situacions complicades a les quals  costa adaptar-se, dificultats d’aprenentatge, problemes de relació, fins i tot ansietats i pors dels nostres fills, que se’ns escapen de les mans i ja no sabem com portar-les. En aquests casos necessitareu una avaluació i acompanyament més pròxim.

Sé que els actuals estils de vida de la nostra societat a vegades fan difícil  poder compaginar feina, vida personal i vida familiar de la millor manera possible. Aquí podreu trobar atenció a domicili i recursos en línia que us podran ser d’utilitat.

Podeu posar-vos en contacte amb mi  si teniu algun dubte sobre els serveis que ofereixo.



Per més informació sobre la meva formació clica aquí

 

Formo part de  

Asociación Disciplina Positiva España

Equip professionals Mamicenter