Psicologia infantil a domicili

Pàgina d'inici » Serveis per a famílies » Beneficis de la teràpia a domicili

Beneficis de la teràpia a domicili

L’abordatge dels problemes emocionals i de conducta en el teu propi domicili comporta nombrosos avantatges tant per la família que demanda el servei com pel professional que durà a terme l’avaluació o la teràpia, i per tant també beneficiarà en els els resultats de la intervenció.

Un psicòleg a casa

Per a la família que sol·licita el servei, la consulta es desenvolupa amb la màxima comoditat i discreció , en un entorn còmode i segur per a ells. Us sentireu  més relaxats i menys cohibits. Un altre benefici important és el clar estalvi de temps , ja que no implica desplaçaments .

En el vostre domicili , especialment en el treball amb nens i en teràpies familiars , el psicòleg pot contemplar alguns aspectes que en la consulta poden passar desapercebuts. Es pot recollir informació sobre el context familiar habitual, la qual cosa facilita establir pautes d’intervenció adequades a cada família en particular.

A la vegada , comporta nombrosos beneficis a aquelles persones que bé per les seves característiques físiques o per posseir algun tipus de trastorn específic , tenen dificultats per sortir al carrer , desplaçar-se o relacionar-se.

Coordinació amb altres professionals

Des del servei intentem fer intervencions integrals i multidisciplinars si és necessari. Consisteix en posar-nos en contacte i establir comunicació i coordinació amb tots aquells professionals (medicina, educació i psicologia) implicats de l’entorn familiar, com per exemple: mestres, tutors, cuidadors, psiquiatres, pediatres, logopedes, fisioterapeutes, monitors, o qualsevol altre professional que estigui intervenint en el cas. Això es fa per poder fer una intervenció el més coordinada possible, unificant objectius i tècniques per aconseguir una millora en tots els àmbits.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s